Kavaklidere'de Sicak Asfalt Çalismalari Tamamlandi

Mugla Büyüksehir Belediyesi Kavaklidere ilçesinde baslattigi Turgut Özal Bulvari, Menteseoglu, Mustafa Yilmaz ve Sazak Caddelerinde sicak asfalt çalismalarini tamamladi.

Kavaklidere'de Sicak Asfalt Çalismalari Tamamlandi
Mugla Büyüksehir Belediyesi, 13 Ilçede modern alt ve üstyapi çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Kavaklidere Ilçe Merkezinde yapimi tamamlanan altyapi çalismalarinin ardindan üstyapi yenileme çalismalari tamamlaniyor.

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan Kavaklidere Ilçesi girisinde bulunan 1300 metrelik yolun sicak asfalt çalismasi geçtigimiz aylarda tamamlamis ve yol trafige açilmisti. Büyüksehir ekipleri Kavaklidere Ilçe girisinin ardindan Turgut Özal Bulvari, Menteseoglu, Mustafa Yilmaz ve Sazak Caddelerinde sicak asfalt çalismalarini tamamladi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi yol aginda yer alan 4 bin 100 metre yolun tamami 2 kat sicak asfalt serimi tamamlandi. Kavaklidere Karayolu girisinden Turgut Özal Bulvarina kadar 1000 metre, Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulundan Karayolu çikisina kadar ise 1050 metre hendek betonu tamamlandi.

Büyüksehir ekipleri, Turgut Özal Bulvari, Menteseoglu, Mustafa Yilmaz ve Sazak Caddelerinde toplam 2 bin metre yagmursuyu altyapisi tamamlandi. Projede Sazak Caddesi Meslek Yüksek Okulu girisinden 3. Etap TOKI yaninda bulunan dereye 200 metre 800 lük yagmursuyu ana hatti imalati tamamlandi. Ilçede 8 bin metrekare kaldirim yapilacak olup, kaldirim ve baca yükseltme islemleri devam ediyor.
Kaynak: İHA