Fethiye Sporfest Tanitim Toplantisi Gerçeklestirildi

Bu yil dördüncüsü yapilacak olan Uluslararasi Fethiye Sporfest organizasyonunun tanitim toplantisi yapildi.

Fethiye Sporfest Tanitim Toplantisi Gerçeklestirildi


Bir kafede yapilan etkinlige Fethiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit, Fethiye Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Ismail Basoglu, sponsor firma yetkilileri ve sporcular katildi.

Fethiye Kaymakamligi uhdesinde, Fethiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü koordinesinde, sponsorlarin destegi ile bu sene 4.’sü gerçeklestirilecek Fethiye Sporfest faaliyetinde; futbol senligi, Likya halk oyunlari, Likya granfondo, Ölüdeniz open water, Göcek tenis turnuvasi ve rowing beach sport (kürek yarislari) branslari yer aliyor.

Fethiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Harun Resit Yigit konusmasinda, “2019 yilinda çiktigimiz bu serüvende bugünlere geldiysek, bunda birçok kurum ve kurulusun çok büyük emekleri var. Fethiye Sporfest ulusal anlamda bir marka oldu. Aslinda bugünlere gelmek çok da kolay olmadi. Geçen yil 9 bransta 2 bin 497 sporcunun katildigi organizasyon, Fethiye için küçük bir olimpiyat havasinda. Bu yil sadece yüzme bransinda su anda bin 200 sporcu kaydimiz var. Su anda kafileler gelmeye ve otellerine yerlesmeye basladi.

Bu yil yaklasik 5 bin civarinda ilçemizde konaklama saglamis olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA