Esnafin Uyardigi Ayni Noktada Yine Kaza Açiklamasi 2 Yarali

İçel’in Erdemli ilçesinde ’dur’ tabelasina sürücülerin dikkat etmemesi nedeniyle sürekli ayni noktada meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Son kazada da tabelaya dikkat edilmemesi nedeniyle araçlar çarpisti, 2 kisi yaralandi.

Esnafin Uyardigi Ayni Noktada Yine Kaza Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, ilçeye bagli Akdeniz Mahallesi Muhsin Yazicioglu Caddesi ile Yunus Bey Sokak’in birlestigi noktada meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Dervis U. yönetimindeki 33 ARY 233 plakali hafif ticari araç ile Yasar T. idaresindeki 33 ABL 47 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle yoldan çikan araçlardan biri bir is yerine çarparak durdu. Kazada araçlarda bulunan 2 kisi yaralandi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar araçtan çikarilarak ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldirildi. Kaza ile ilgili polis ekipleri olay yerinde inceleme yapti. Kaza ani ise bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Esnaf, ’sürekli kaza oluyor’ diye uyarmisti

Pes pese kazalarin yasandigi ayni noktada ’dur’ levhasi olmasina ragmen, sürücülerin dikkat etmemesinin kazalarin yasanmasina sebep oldugu belirtilmisti. Geçen hafta meydana gelen 3 ayri kaza ani da yine güvenlik kamerasi görüntülerine saniye saniye yansidi. Caddenin köse basinda yer alan marketin sahibi esnaf Ahmet Sapmaz, kurduklari güvenlik kameralarina sürekli kazalarin yansidigini söyleyip, yetkililere seslenerek, caddeye önlem alinmasini istemisti.

"Dur" tabelasina da kimsenin uymadigini ifade eden esnaf Sapmaz, kaza yapan araçlarin dükkanlarina girmesinden endise duyduklarini da dile getirmisti.
Kaynak: İHA