Beykoz'da Kahvehaneyi Taradilar Açiklamasi 4 Yarali

Beykoz’da bir kahvehaneye gerçeklestirilen silahli saldirida 4 kisi yaralandi. Yaralilardan ikisinin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Beykoz'da Kahvehaneyi Taradilar Açiklamasi 4 Yarali


Olay 22.00 sularinda Örnekköy Mahallesi Tepetarla Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre alacak verecek meselesi üzerine bir grup silah, satir ve sopalarla cadde üzerinde bir kahvedeki gruba saldirdi. Saldiri sonucu 4 kisi yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis, olay yeri inceleme ve saglik ekibi sevk edildi.

Yaralilardan ikisinin durumunun agir ögrenildi. Yaralilar olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi incelemede mermilerin bazilarinin da elektrik kablolarina ve çevredeki araçlara da isabet ettigi görüldü.



Polis ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin sona ermesinin ardindan ekipler olay yerinden ayrildi. Olayla ilgili çalisma baslatildi.

Olayla ilgili konusan Güven Yildiz, “Biz evde oturuyorduk. Çay içiyorduk. Birden sagli sollu yolu kapatiyorlar. 5-6 tane araba, son model arabalar. Içinde 15-20 kisi var hepsi birden asagi iner inmez ates etti. Mermi ablamin kafasinin üstünden geçti, Allah’tan degmedi. Biz yerlere yattik. Bir çatisma çikti. Bes yüz, alti yüz mermi attilar en az. Satirlar, döner biçaklari birbirine girdiler. Kahveci ile kavga ettiler. Aralarinda husumet var, alip veremedikleri bir sey var. Bir tane beyin kanamasi geçiren biri var, satirla kafasina vurulmus. Bir tanesinin döner biçagiyla kafasi kesilmis. Digeri ayagindan yaralanmis.” dedi.

Kaynak: İHA