Baskan Yalçin Açiklamasi 'ISO Ilk 500'De Firma Sayimizin Artmasi Için Sanayicimize Katki Sunmaya Devam Edecegiz'

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan her yil gerçeklestirilen "Türkiye’nin Ilk 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2022" arastirma sonuçlari açiklandi. Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, ISO 500 sonuçlarina iliskin degerlendirmede bulundu.

Baskan Yalçin Açiklamasi 'ISO Ilk 500'De Firma Sayimizin Artmasi Için Sanayicimize Katki Sunmaya Devam Edecegiz'
Siralamaya giren tüm firmalari kutlayan Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, “ISO ilk 500 siralamasinda 2021 yilinda 18 firmamiz yer almisti. Bu yil büyük çogunlugu Kayseri OSB’de yerlesik 17 Kayserili firmamiz ISO 500 listesine girmeyi basardi. Siralamaya giren tüm firmalarimizi ülkemiz ekonomisine, ihracatina ve istihdamina sagladiklari büyük katkilardan dolayi tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan açiklanan Ilk 500 listesinde daha çok Kayseri firmasi görmeyi arzu ettiklerini dile getiren Baskan Yalçin, “Böylesine önemli bir listede, ilk 500 büyük sanayi kurulusu arasinda 17 firmayla temsil ediliyor olmak Kayserimiz adina gurur vericidir. Listedeki Kayserili firmalarimizin sayisinin artmasi için elimizden gelen tüm gücümüzle sanayicilerimize katki sunmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Açiklanan sonuçlara göre 2022 yili ISO ilk 500 listesinde 17 Kayserili firma yer aldi. Listede HES Hacilar Elektrik San. ve Tic. A.S. ilk sirada yer alirken, Hasçelik Kablo San. ve Tic. A.S. ikinci, Mega Metal San. ve Tic. A.S. ise üçüncü sirada yer aldi. Geçen yil bu listede olmayan Kayseri Metal Center San. ve Tic. A.S., ve Has Çelik ve Halat San. Tic. A.S. bu sene ilk 500’e giren Kayseri firmalari arasinda yer aldi.
Kaynak: İHA