AK Parti Milletvekili Serkan Bayram Açilisa Katildi

Türkiye’de ilk ve tek olan meridyen terapi merkezi Tamay Akademi Besiktas’ta açildi. Açilisa Istanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Serkan Bayram ve birçok ünlü katildi.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram Açilisa Katildi
Istanbul Besiktas’ta hizmete giren ve Türkiye’de bir ilk olarak meridyen terapi yapilan Tamay Akademi birçok ünlü ismin katilimiyla açildi. Terapi merkezinin açilisina Istanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, isadami Eyüp Akbal, sarkici Burcu Günes, sarkici Yusuf Güney, sarkici ve söz yazari Ayla Çelik da katildi.

Tamay Akademinin açilisinda konusan Istanbul 1. Bölge AK Parti Milletvekili Serkan Bayram, “Bugün Tamay Hanim’in güzel tesisinin açilisindayiz. Geldik, ayagimizin tozuyla meridyen terapiyi yaptirdik. Yorgunlugumuz gitti Allah’a sükür su anda zimba gibiyiz. Ben öneririm hakikaten önemli, insan sagligi için önemli. Tamay Hanim’in sifali elleriyle daha da çok bereketleniyor. Bugday tanesi bereketini kazaniyor. Insallah bu mekan insanliga faydasi olur. Hayirli olur. Bunlar insanlik için güzel hizmetler ve bu tip tesislerin daha çok çogalmasindan yanayim. Neticede insanlarin iyilesmesine, insanlarin terapi görmesine vesile oluyor“ dedi.

Tamay Akademi’nin sahibi Tamay Çelik, “Meridyen terapi. Bes bin yillik kadim bir bilgidir. Çok eski zamanlardan Ibn-i Sina’dan, Çin tibbina kadar birçok kadim bilginin birlestigi, bu kadim bir bilgi teknolojiyle birlesti. Yani gümüs eldivenler ve frekansla birleserek bedenimizdeki enerjileri dengeliyor. Çünkü Çin tibbi der ki insan sagligi, beden, zihin, ruh. Bunun için ancak çakralari ya da meridyen kanallari dengeli olursa saglikli olur. Bizim de yaptigimiz aslinda bu kadim bilginin, teknolojiyle birlesmis haliyle bedenimizdeki frekanslari dengelemek. Böylece ne oluyor. Beden enerjilerini dengeledigi zaman da vücut kendi iyilestirme gücüne sahipken bunu aktif sekilde çalismaya basliyor. Yani vücutta ne hasar varsa, bel fitigi, boyun fitigi, durus bozukluklari, skolyoz parkinson, inme, felç, daha sayabilecegim birçok hastanin iyilesmesine yardimci oluyor ama biz iyilestirmiyoruz. Biz sadece kisinin enerjisini dengeledigimiz için vücut kendi kendini iyilestirmeye basliyor. Çünkü yaradilistan itibaren kendimizi iyilestirme gücüne sahibiz ki bu sayede ameliyat olabiliyoruz, iyilesebiliyoruz, kesiklerimiz iyilesebiliyor. Her organimizi da kendisini yenileyebilecek güce sahip. Bunun için de meridyen kanallari dedigimiz bu kanallardaki enerjinin dengeli olmasi çok önemli. En az 12 seans almasini öneriyoruz. 12 seansta saglikli bir kisinin alarak daha konforlu, daha zinde, daha bagisikligi güçlü için. Hastaliklara göre de bu seanslar degisebiliyor “ seklinde konustu.

Kaynak: İHA