Likya Cup Yat Yarislari Sona Erdi

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Yat Yelken Spor Kulübü tarafindan düzenlenen Likya Cup Yat Yarislari sona erdi. Yarislarda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile kupa verildi.

Likya Cup Yat Yarislari Sona Erdi
Yelkencileri bir araya getirerek, Kemer bölgesinin tanitimina katki saglamak amaciyla yapilan yarislara 15 yat katildi.

Likya tarihinin en önemli kentlerinden olan Phaselis’in yaban gülünü hatirlatmak, Fransizlara ait savas gemisi olan Paris 2’yi batiran Mustafa Ertugrul Aker’i anmak adina düzenlenen yarislarda dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Solmaz, Belediye Baskani Topaloglu, Sahil Güvenlik Komutani Tuna verdi.

Yarislarda genel klasmanda Ahmet As ve ekibi birinci oldu. Destek A kategorisinde Yigit Akdeniz ve ekibi birinci olurken, Soner Özek ve ekibi ikinci oldu. Taner Türk ve ekibi ise üçüncülügü elde etti. Destek B kategorisinde, Firat Yilmaz ve ekibi birinci oldu. Ikinciligi Orhan Yesilli ve ekibi alirken, üçüncülügü ise Fevzi Atsan ve ekibi aldi. Destek C kategorisinde ise Ahmet As ve ekibi birinci oldu. Misel Vanmennekes ve ekibi ikinci olurken, Halil Serdar Degerli ve ekibi üçüncü oldu.

Ödül töreni sonrasi Kaymakam Solmaz ile Baskan Topaloglu, sporcularla hatira fotografi çektirdi. Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, ödül töreni sonrasinda yaptigi açiklamada, Likya Cup Yat Yarislarinin Kemer turizmi ve denizciligi anlaminda büyük öneme sahip oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA