Vali Isin'dan Gaziler Onuruna Yemek

Gaziler Günü etkinlikleri çerçevesinde Vali Musa Isin ve esi Tuba Isin tarafindan gaziler ve aileleri onuruna aksam yemegi düzenlendi.

Vali Isin'dan Gaziler Onuruna Yemek
Çok sayida gazi ve ailesinin katildigi programda Vali Musa Isin ve esi Tuba Isin masalari ziyaret ederek gaziler ve aileleriyle sohbet etti.

Programda bir konusma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Kütahya Subesi Baskani Asim Okat, “Devletimizin her zaman arkamizda olmasindan mutluluk duyuyoruz. Bugün gazilik onurunu bir kez daha hissettik. Valimize ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

19 Eylül Gaziler Günü’nün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “gazilik” unvani ve “maresal” rütbesi verilisinin 102. yil dönümü oldugunu hatirlatan Vali Musa Isin, katilimlarindan dolayi tüm konuklarina tesekkür etti.

Sehitligin en yüce mertebe oldugunu belirten Vali Musa Isin, “Vatanin her karisinda kanimiz var. Hiçbir aile yoktur ki bu vatan için sehit ya da gazi vermis olmasin. Hepimizin ailesinde, geçmisinde bu topraklar ugruna canini vermis, sehit veya gazi olmus biri vardir. Hepsine ve hepinize minnettariz. Siz bu ülke için caninizi ortaya koydunuz. Bundan daha büyük fedakarlik yoktur ve ne yapsak size borcumuzu ödeyemeyiz” dedi.

Programa; Belediye Baskani Alim Isik, Hava Er Egitim Tugay ve Garnizon Komutani Tuggeneral Mustafa Bas, protokol üyeleri, askeri ve mülkî erkan, STK Temsilcileri, gaziler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA