Sanayicilerin Gelecek Dönem Beklenti Ve Hedefleri Görüsüldü

Eskisehir Sanayi Odasi’nin (ESO) üyelerinin bir araya gelerek sorun, öneri ve taleplerinin konusuldugu ’Genisletilmis Meslek Komitesi’ toplantisi gerçeklestirildi.

Sanayicilerin Gelecek Dönem Beklenti Ve Hedefleri Görüsüldü
ESO Meclis Salonunda yapilan sektörel sorun ve çözüm önerilerinin konusuldugu ‘Genisletilmis Meslek Komiteleri Toplantisi’na 16 meslek komitesinin temsilcileri katilarak sektörlerinin gelecek dönem beklentilerini degerlendirdi. Toplantida ESO tarafindan Üyelerin katilimiyla olusturulan ekonomik beklenti ve talep anketlerinin sonuçlari görüsülerek ilgili mercilere iletilecek yeni dönem talepler ile sanayicilerin önerileri ele alindi.

"Söz uçar, yazi kalir"

Açilista konusan ESO Baskani Celalettin Kesikbas, sanayi sektöründeki üreticilerin her türlü problem ve önerileri için ESO ile iletisime geçebileceginin altini çizerek, “Her sene düzenli olarak gerçeklestirdigimiz Genisletilmis Meslek Komitesi’nde tüm sektörler bir araya gelerek ortak sorunlarimizi konusmak, çözüm önerileri üretmek istiyoruz. Hep beraber, birlik içerisinde çalismamiz ve üretmemiz gerekiyor. Karsilastigimiz problemlerde hepimizin ortak sorunlari. Sorunlarimizi çözmek için hep birlikte hareket etmeliyiz. Sorunlarimizi, çözüm önerilerimizi, taleplerimizi görüsüp ilgili makamlara ESO araciligiyla ulastirabiliriz. Söz uçar yazi kalir. Bu yaklasimla hem üyelerimizin hem de 100 bine yakin çalisanimizin her alandaki ihtiyaçlarini raporlar halinde kamuoyu ile paylasmaya devam edecegiz. Biz elimizden gelen her türlü çalismaya haziriz” dedi.



Yapilan açilis konusmalarindan sonra toplantida 16 meslek grubu üreticilerinin problemleri ve bunlara iliskin öneriler degerlendirildi. Gündemi 2023 ekonomik durum, 2024 yili beklentileri, egitim ve istihdam konulari, ihracat ve tesvikler ile yapilabilecek faaliyetler olusturdu.
Kaynak: İHA