Polisten Kaçan Aracin Cami Bahçesine Uçtugu Anlar Kameraya Yansidi

Edirne’de polisin ’dur’ ihtarina uymayip kaçan göçmen kaçakçisi süphelinin kullandigi panelvan aracin cami bahçesine uçma ani kameraya yansidi.

Polisten Kaçan Aracin Cami Bahçesine Uçtugu Anlar Kameraya Yansidi
Edirne’de polis ekiplerinin "dur" ihtarina uymayan sürücüler ile polis ekipleri arasinda kovalamaca yasandi. Kaçan araçlardan göçmen kaçakçisi süphelinin kullandigi panelvan araç, kontrolden çikarak Çakir Aga Camii’nin bahçesine uçtu. Bir diger araç ise caminin duvarina çarpip uçmaktan son anda kurtuldu. Kazadan yara almadan kurtulan panelvanin sürücüsü ile diger aracin sürücüsü polis ekiplerinin kovalamacasi sonucu kiskivrak yakalandi.

Kazanin yasandigi anda polis ekipleri ile bir araç arasinda daha kovalamaca yasandi. Durdurulan araçta 9 kaçak göçmen yakalandi. Araçlarin sürücüleri ve göçmenler Edirne Il Emniyet Müdürlügüne götürüldü.

Kameraya yansidi

Kaçan panelvanin cami bahçesine uçma ani KGYS kameralarina yansidi. Görüntülerde aracin çok süratli oldugu ve cami duvarina çarpip ardindan uçtugu anlar yer aldi. Bir diger süpheli aracin sürücüsünün ise kaçarken polis ekipleri tarafindan yakalandigi anlar kameraya yansidi.

Sehri terk edemeden yakalandilar

Göçmen kaçakçiligi süphesiyle gözaltina alinan süphelilerden bazilarinin itirafta bulundugu ve göçmenleri kent merkezinde indirdikten sonra kaçarken yakalandiklari yönünde ifade verdikleri ögrenildi.
Kaynak: İHA