Gazi Ve Sehit Yakinlari Verilen Yemek Ile Bir Araya Geldi

Bilecik Belediyesi tarafindan verilen yemekte, Bilecik’te ki gazi ve sehit yakinlari bir araya geldi.

Gazi Ve Sehit Yakinlari Verilen Yemek Ile Bir Araya Geldi
Gaziler Günü dolayisiyla Bilecik Belediyesi Vadi Park Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen yemek programina Vali Sefik Aygöl ve esi Nazli Aygöl, Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, il protokolü üyeleriyle gazi ve sehit aileleri katildi.

Programa katilan sehit ve gazi ailelerini selamlayan Vali Sefik Aygöl ve Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, gazilerin talep ve görüslerini dinledi. Günün anlam ve önemine binaen bir konusma yapan Vali Aygöl, hazirlanan yemek programi dolayisiyla Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.

Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, düzenlenen program dolayisiyla sosyal medya hesabinda yaptigi paylasimda; ‘’Vadipark Sosyal Tesislerimizde Bilecik Valiligi ile ortak düzenledigimiz 19 Eylül Gaziler Günü yemeginde gazilerimiz ve ailelerini agirladik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere bugün aramizda olmayan tüm gazi ve sehitlerimizi saygiyla, hayatta olan tüm gazilerimizi de minnetle aniyoruz" ifadelerini kullandi.

Program protokol üyelerinin gazi ve sehit yakinlari ile fotograflar çektirmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA