Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Yapim Ihalesi Tamamlandi

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde insa edilecek olan Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Besi Organize Sanayi Bölgesinin altyapi ve elektrik sebekesi yapim ihalesi tamamlandi.

Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Yapim Ihalesi Tamamlandi
Devrekani ilçesinde insa edilecek olan Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nin ait yol, içme suyu, yagmur suyu, parsel kazi-dolgu, elektrik dagitim sebekesi, çevre aydinlatma ve telekom sebekesi yapim isi ihalesi Tarim ve Orman Bakanligi kredi destegi ile Mütebbis Heyet Baskanliginin sorumlulugu altinda gerçeklestirildi.

Kapali zarf usulüyle gerçeklestirilen ihaleye iki firma teklif sundu. 268 milyon 790 bin TL teklif veren firma tarafindan yapim ihalesi alindi.

Konu ile ilgili açiklama yapan Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, ihalenin hayirli olmasini dileyerek, “Bugün Tarim ve Orman bakanliginda Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Organize Hayvancilik Bölgemizin yapim ihalesi vardi. Ihalemiz sonuçlandi. 268 milyon 790 bin TL ile ALYA Grup yapim ihalesini almistir. Basta Devrekanimiz, ilimiz ve Ülkemize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA