Vali Dagli Ilk Ilçe Ziyaretini Sungurlu'ya Gerçeklestirdi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, ilk ilçe ziyaretini Sungurlu’ya gerçeklestirdi. Sabah saatlerinde ilçeye giden Vali Dagli, ilk olarak Sungurlu Kaymakamligini ziyaret etti.

Vali Dagli Ilk Ilçe Ziyaretini Sungurlu'ya Gerçeklestirdi
Vali Dagli’yi Kaymakamlik önünde Ilçe Kaymakami Fatih Görmüs, Belediye Baskanvekili Bahri Sezen, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve daire amirleri karsiladi. Kaymakamlik hatira defterini imzalayan Vali Dagli, daha sonra Kaymakam Fatih Görmüs’ten ilçede projelendirilen ve yapimi devam eden devlet yatirimlari hakkinda bilgiler aldi.

Vali Dagli’ya ilk olarak ilçenin genel tanitimini yapan Kaymakam Fatih Görmüs, Sungurlu’nun, tarihi ve cografi yapisi, nüfus, idari, sosyal, egitim ve kültür, ekonomi ve ulastirma durumu ile mahalli idareler ve asayis durumu, bölgede yapilan belli basli çalismalar ve yatirim faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi.

’Ilçe belediyesini ziyaret etti’

Kaymakamlik ziyaretinin ardindan Vali Dagli Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Dagli’yi Belediye önünde Baskan vekili Bahri Sezen, Baskan yardimcilari Mükremin Dagasan ve Sakine Sariyüce, Ilçe Baskani Av. Hakan Tekercioglu, Il Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve belediye personeli karsiladi.

Belediye önünde vatandaslarla sohbet eden Vali Dagli, daha sonra Baskan vekili Bahri Sezen’den belediye çalismalari hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA