Isparta Belediyesi Asfalt Ve Kaldirim Yenileme Çalismalari

Isparta Belediyesi tarafindan Emre Mahallesi 123. caddedeki asfalt yenilenirken, 144. caddede Çayboyunun inis tarafindaki kaldirimlara da renkli begonit tas döseniyor.

Isparta Belediyesi Asfalt Ve Kaldirim Yenileme Çalismalari
Isparta Belediyesi, mahallelerde asfalt ve kaldirim düzenleme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Emre Mahallesi 123. caddede daha önce kaldirimlara gidis ve gelis yönünde renkli begonit tas dösenmisti. Caddenin asfalti da yenileniyor. Caddenin bozuk ve deforme olan asfalti freze makinesi ile kaldirilirken, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügü tarafindan bölgede altyapi çalismalari gerçeklestirildi.

Altyapi çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Fen Isleri Müdürlügü tarafindan asfalt çalismalari basladi.

Emre Mahallesi 123. Caddede 17 bin 100 metrekare alana sahip yol yeniden asfaltlaniyor.

123. caddede gerçeklestirilen begonit tas çalismasinin devami olarak da Çayboyundan inis tarafindaki kaldirimlar da yenileniyor. Bölgede begonit tas döseme çalismalari devam ediyor.

Emre Mahallesi Muhtari Gürcan Suvay, “Daha önce 50 yil dayanikli diyerek yapilan asfalt 5 yil geçmeden ömrünü tamamladi. Çok kötü bir hal aldi. Çukurlar, çatlaklar olusmustu. Yolumuzun ne kadar kötü oldugunu belediye baskanimiza ilettik. Baskanimiz ekiplere talimat verdi. Hem yolumuz yenileniyor hem de kaldirimlarimiz yapiliyor. Hamamin oldugu 144. caddenin de sag tarafinda begonit tas çalismasi yapiliyor ” dedi.

Kaynak: İHA