Baskan Böcek, Esnaf Temsilcilerini Agirladi

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Ahilik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlari Odalari Birligi (AESOB) Baskani Adlihan Dere ve oda temsilcilerini agirladi.

Baskan Böcek, Esnaf Temsilcilerini Agirladi
Ahilik Haftasi etkinlikleri bünyesinde AESOB Baskani Adlihan Dere, oda baskanlari ve yilin Ahisi Bayram Sözer Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Baskan Muhittin Böcek, esnaf için Ahilik kavraminin çok önemli oldugunu belirterek, “Ahilik dürüstlük, iyi ahlak, kardeslik ve yardimseverliktir. Islerimizi yaparken bu kavramlara çok dikkat ederiz. Allah birlik ve beraberliginizi bozmasin. Böyle önemli bir haftada siz degerli esnaflarimizla bir arada olmaktan mutluluk

duydum” dedi.

Baskan Muhittin Böcek, Dere ve oda baskanlarina çalismalari hakkinda bilgi de verdi. Baskan Böcek, esnaf temsilcileriyle sik sik bir araya gelerek esnaflarinin sorunlarinin çözümüyle yakindan ilgilendiklerini aktardi.

"Içimizden birisiniz"

AESOB Baskani Adlihan Dere de Baskan Muhittin Böcek’e böyle önemli bir günde esnaflari agirladigi için tesekkür ederek, “Bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Demirciler Çarsisi içerisinde esnaflarimizin çatilari akiyordu, isiklandirma ve kamera sistemi yoktu. Kisa sürede bu istegimizi yerine getirdiniz. Her zaman söylüyoruz siz içimizden birisiniz. Bizlere gereken destegi sagliyorsunuz” diye konustu.

Kaynak: İHA