Camide Alkol Alan Gencin Halasi Açiklamasi 'Çocuk Arkadas Kurbani Oldu, Arkadaslarinin Doldurmasiyla Yapmis'

Istanbul Atasehir’de bir camide alkol alirken çekilen fotografini sosyal medyada paylasan genç, bugün sevk edildigi adliyede tutuklandi. Konuyla ilgili konusan gencin halasi, “Çocuk arkadas kurbani oldu diyebilirim, arkadaslarinin doldurmasiyla yapmis” dedi.

Camide Alkol Alan Gencin Halasi Açiklamasi 'Çocuk Arkadas Kurbani Oldu, Arkadaslarinin Doldurmasiyla Yapmis'
Atasehir’de bir camide alkol alirken çekilen fotografini sosyal medyada paylasan S.Y.Ö., Istanbul Emniyet Müdürlügüne bagli Güvenlik Sube Müdürlügü ekiplerince Kartal ilçesinde bir adreste yakalanmisti. Adliyeye sevk edilen S.Y.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S.Y.Ö.’nün halasi Ayser Özbakir olayla ilgili konustu.

Hala Özbakir, “Yapilan bir yanlis var, biz farkindayiz. Çocugumuz da yanlisinin farkinda. Henüz yeni 18 yasina girdi. Annesinin yanindan ayrilmaz. Bu sosyal medya üzerinden bir takim arkadaslar edinmis. Onu dinden sogutan yani ateist olmasi yönünde konusmuslar. Daha yeni 18 yasinda, hiçbir partiye filan üye degil. Oy bile kullanamadi. Çocuk arkadas kurbani oldu diyebilirim, onlarin doldurmasiyla yapmis. Çocuk kurban. Öncelikle o kisiler bulunmali ki Islam zarar görmesin. Çok üzgün, ailesi de üzgün su anda. Zaten hem ailesi hem de çocuk böyle degil, arkadas kurbani oldu. Yazilan çizilenler yalan ve abartili" diye konustu.

Kaynak: İHA