Müge Anli'nin Canli Yayini Ihbar Kabul Edildi

Arastirmaci gazeteci Müge Anli’nin, kaybinin 59. gününde bulup kiziyla bulusturmayi planlarken haftalardir yaninda kaldigi evli ve iki çocuk babasi sahis tarafindan Istanbul Alibeyköy’deki bir adreste alikonuldugu söylenen 45 yasindaki Birsen Polat, yayini ihbar kabul eden polis ekipleri tarafindan canli yayinda kurtarildi.

Müge Anli'nin Canli Yayini Ihbar Kabul Edildi
Arastirmaci gazeteci Müge Anli, 16. sezonuna hizli basladi.

Önceki programinda, 16 Temmuz’da, Ankara’da kaybolan iki çocuk annesi, 45 yasindaki Birsen Polat’i arayan Müge Anli, yayinin hemen ardindan dikkatli bir izleyicisinin ihbari ile genç kadini buldu.

Dünkü yayinda, kiziyla bulusturmayi planladigi Birsen Polat’in röportaj yapmalarina ragmen yayina gelmedigini aktaran Müge Anli, genç kadinin telefonlarini yanitsiz biraktigini, kaldigi adresteki ekibine de kapiyi açmadigini, ortada endise veren bir durum oldugu bilgisini paylasti.

Anli’nin sicak gelismeyi aktarmasi üzerine yayini ihbar kabul eden Eyüpsultan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri dügmeye basti.

Canli yayinda, Müge Anli’nin yönlendirdigi adrese intikal eden polis ekipleri, genç kadini ve onu evde alikoydugu iddia edilen sahsi evden çikarip emniyete götürdü.

Santaj ve tehditle Birsen Polat’i zorla evde tuttugu söylenen ve tepki dolu sözlerle kendisini canli yayinda savunmaya kalkan sahsin, incelenmek üzere telefonuna el konuldu.
Kaynak: İHA