Ilkögretim Haftasinda Depremzede Sehirler Unutulmadi

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde Ilkögretim Haftasi çesitli etkinliklerle kutlandi. Yapilan etkinliklerde minik ögrenciler 6 Subat tarihinde depremin vurdugu 11 ili yazarak unutmadiklarini gösterdi.

Ilkögretim Haftasinda Depremzede Sehirler Unutulmadi
Sarigöl Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen törene, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak, sube müdürleri, okul müdürleri ve ögretmenler katildi.

Tören, Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak’in, Atatürk Aniti’na çelenk sunmasiyla basladi.

Daha sonra Sehit Esin Akay Ilkokulu bahçesinde Kaymakam Ali Arikan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak, sube müdürleri, okul müdürleri, ögretmenler, veliler ve ögrencilerin katilimiyla tören düzenlendi.

Sehit Esin Akay Ilkokulu Okul Müdürü Mehmet Altintas, konusmasinda bir önceki egitim ögretim yilini basarilarla bitirdiklerini belirterek, "Bu anlamda tüm ögrencilerimizi tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum. 2023-2024 egitim-ögretim yilinin da herkese hayirli olmasini diliyorum." dedi.

Tören Sehit Esin Akay Ilkokulu ögrencilerinin gösteri ve yarismalariyla tamamlandi. Ögrencilerin gösterilerinde 6 Subat 2023 tarihli depremde zarar gören illerin unutulmayip onlara da yer verilmesi seyircilerin büyük begenisini topladi.
Kaynak: İHA