Elazig'da Spor Köyü Projesi'nin Yüzde 40'I Tamamlandi

Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin 100 projesinden biri olan Spor Köyü Projesi’nin insa çalismalarinin yüzde 40’i tamamlandi.

Elazig'da Spor Köyü Projesi'nin Yüzde 40'I Tamamlandi
Göreve geldigi günden itibaren spora ve sporcuya destek vererek yatirimlarini sürdüren Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin 11 Ana Baslikta 100 Projesi’nden biri olan Spor Köyü insa çalismalarinin yüzde 40’i tamamlandi. Çalismalarin ardindan hayata geçecek olan Spor Köyü ile Dogukent Mahallesi, cazibe merkezi haline gelecek.

Spor Köyü’nün Dogukent Mahallesi’ne cazibe kazandiracagini ifade eden Mahalle Muhtari Muhammed Coskun; “ Elazig Belediyesi ekipleri yogun çalismalarina devam ediyor. Spor Köyü projesinde, futbol sahasi, basketbol ve voleybol sahalari, tenis kortu, amfitiyatro ve atletizm pisti, badminton sahasi, 250 metrekare buz pateni ile kaykay pisti, geleneksel oyunlarin oynanacagi alan, çocuklara yönelik mini gösteri alani, bisiklet ve yürüyüs yollari, oturma alanlari ile yesil alanlari yer alacak. Bu olanaklarla Dogukent Mahallemiz spor anlaminda bir cazibe merkezi olacak. Spor Köyü alaninda vatandaslarimiz, pikniklerini yaparken çocuklari da spor yapma olanagina sahip olabilecek. Umut ediyoruz ki Spor Köyü insa çalismalari kisa sürede tamamlanarak Dogukent Mahallesi’ne kazandirilacak. Elazig Belediye Baskanimiz Sahin Serifogullari’na böyle bir projeyi Elazig’a kazandiracagi için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA