Ayvalik Ilk Dogal Gazli Evine Kavustu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde süren dogal gaz çalismalarinda sona gelindi. Ayvalik’ta ilk kez bir apartmana dogal gaz montaji yapildi. Dogalgazin Ayvalik’a verilmeye baslamasiyla bu sistemin rahatligina kavusan apartman sakinleri ise ilçe tarihinde bir ilke imza atmis olmayi büyük bir sevinçle karsiladi.

Ayvalik Ilk Dogal Gazli Evine Kavustu
Ayvalik’ta Aralik ayinda baslayan ve bir plan dahilinde kent bütününe yayilan dogalgaz boru döseme çalismalari aksatilmadan sürüyor. Kazi çalismalarinin yani sira bir yandan da ana borularin cadde ve sokaklara kadar getirildigi proje çerçevesinde, ilk apartmana dogal gaz montaji yapildi.

Ayvalik’in 150 Evler Mahallesi, 1032 Sokak Evora Apartmani sakinlerinden Ali Ok’un dairesine, dogalgaz baglantisi yapildi.

Firma yetkililerinin son derece titiz bir çalisma sonrasinda gerçeklestirdigi baglantinin ardindan dogalgaz kullanimina hazir olan Ali Ok, “Dogalgazin rahatligi ile kis gecelerini yaz mevsimine çevirecek bir sisteme kavustuk. Evimizin dört bir yaninin dogalgaz sistemiyle simsicak oldugu kosullarda yasayabilmenin ayricaligini yasayacagimiz için son derece mutluyum. Dogalgazin Ayvalik’a gelmesi konusunda çaba gösteren basta siyasiler olmak üzere emegi geçen herkese sonsuz sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA