Antalya'da 300 Polisle 15 Adrese Hekikopter Destekli Es Zamanli Uyusturu Operasyonu

Antalya’da 2 mahalleye, aralarinda özel harekat polislerinin de bulundugu yaklasik 300 polisin katilimiyla es zamanli operasyon düzenlendi. Helikopter destekli uyusturucu operasyonunda evler ve eklentileri dedektör köpek ‘Maya’ tarafindan arandi, mutfakta dolaba saklanmis bir miktar uyusturucu madde ve para ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü öncülügünde Asayis, Terörle Mücadele, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat ve diger birimlerden 300 polisin katilimiyla Muratpasa ilçesi Yesildere Mahallesi, Kepez ilçesi Habipler Mahallesi’nde es zamanli operasyon düzenlendi.

Uyusturucu ticareti ve kullaniminin engellenmesine yönelik gerçeklestirilen operasyonda, belirlenen 15 adresin giris ve çikislari özel harekat ekipleri tarafindan kapatildi. Narkotik ekipleri öncülügünde çogunlugu müstakil ev ve eklentileri, ahir, depo ve bahçe didik didik arandi. Aramalara dedektör köpek Maya da katildi.

Bir evin ikinci katinda yapilan aramada Maya, mutfak dolabinin içine gizlenmis içinde madde bulunan küçük çanta buldu. Çantanin içinden hassas terazi, içime hazir uyusturucu madde ve bir miktar para ele geçirildi. Bu evde bulunan 2 süpheli gözaltina alindi. Polis helikopterinin havadan destek verdigi operasyonda, çok sayida suç aleti, belirli miktarda uyusturucu madde, para ele geçirildi, süpheliler gözaltina alindi.
Kaynak: İHA