Esenyurt'ta Lastik Hirsizlari Polisten Kaçarken Kaza Yapti

Esenyurt’ta bir depodan lastik çalarken yakalanan 3 hirsiz, fark edilince kaçmaya basladi. Kaçmaya çalisirken polis aracina ve yol kenarina çarpan süpheliler, araçtan inip bos araziye dogru kosarak kayiplara karisti.

Esenyurt'ta Lastik Hirsizlari Polisten Kaçarken Kaza Yapti
Olay, saat 22.00 siralarinda Esenyurt Barbaros Hayrettin Pasa Mahallesi 2300 Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre içerisinde kimligi belirsiz 3 kisinin bulundugu 34 SP 8209 çalinti plakali hafif ticari araç, sokak üzerindeki bir depoya yanasti. Sahislar deponun önündeki otomobil lastiklerini çalarak araçlarinin bagajina koymaya basladi.

O sirada hirsizlari fark eden seyir halindeki bir vatandas sokagin ilerisinde bulunan bir polis ekibine durumu anlatti. Polisler ekip araci ile olay yerine gittigi sirada onlari fark eden süpheliler, araçlarina binerek hizla kaçmaya çalisti. Sahislar 2303 sokaga dogru ilerlerken bir süre kovalamaca devam etti. Polis ekipleri sahislari durdurmak için birden fazla kez ates etti. Süpheliler önce ekip aracina ardindan ise kaldirima çarparak durdu. Kaza sonrasi araçtan inen 3 süpheli bos araziye dogru kostu. Sahislar, kayiplara karisirken sokaga trafik polisi ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalisma yapti. Aracin asil plakasi olan 34 DJP 193 ise arabanin içinden çikti. Emniyet güçlerinin hirsizlari arama çalismalari ise devam ediyor.
Kaynak: İHA