Egitim Güvenligi Için Toplandilar
2023-2024 egitim ögretim yilinda uygulanacak güvenlik tedbirlerine iliskin konular Manisa Valisi Enver Ünlü baskanliginda gerçeklestirilen toplantida görüsüldü.

Il Emniyet Müdürlügü Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Vali Enver Ünlü’nün yani sira Vali Yardimcilari Mustafa Yildiz ve Erhan Günay, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Il Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kidemli Albay Ali Riza Gümüs, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Ugurelli, ilgili kurum müdürleri, okul aile birlikleri ve muhtarlar katildi.
Toplantida Jandarma ve Emniyet görevlileri tarafindan 2023 - 2024 egitim ögretim yilinda alinan güvenlik tedbirleri ve hedeflerine iliskin birer sunum gerçeklestirildi.
Ögrencilerin güvenli bir ortamda egitim hayatlarina devam etmelerini saglamak amaciyla hem güvenlik görevlilerine hem ögretmenlere hem de velilere önemli görevler düstügünü ifade eden Vali Enver Ünlü “Çocuklarimizin okula baslamasi bütün sektörleri ilgilendiriyor. Basta güvenlik, asayis ve trafik olmak üzere egitim camiamiza hep beraber destek verecegiz, bu agir yükü sadece ögretmenlerimizin ya da ögrencilerimizin omuzlarina birakmayacagiz bütün sehir hep beraber topyekûn egitim faaliyetlerinin kesintisiz ve güvenli bir sekilde devam etmesi için çalisacagiz. Biliyorsunuz en degerli yatirim gelecege yapilan, ögrencilerimize yapilan yatirimdir. Bu konuda hepinizden desteklerini bekliyorum” diye konustu.
