Siirt Valisi Kizilkaya Gün Agarmadan Hastaneyi Denetledi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Dr. Kemal Kizilkaya sabahin erken saatlerinde Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesinde denetim ve incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Kizilkaya Gün Agarmadan Hastaneyi Denetledi
Ilk olarak hastane bahçesinde denetimlere baslayan Vali Kizilkaya, Il Saglik Müdürü Dr. Erol Ömür Emre ve hastane yetkililerinden bilgi aldi. Hastane bahçesini gezerek inceleyen Vali Kizilkaya, hastane yaninda yer alan bos alanin iyilestirilerek, vatandaslar ve hastane çalisanlari için otopark olarak kullanilmasi yönünde yetkililere talimat verdi. Daha sonra hastane çalisanlariyla bir araya gelen Vali Kizilkaya, saglik hizmetlerinin önemine vurgu yapti. Vali Kizilkaya; vatandaslara sunulan saglik hizmetleri kalitesinin daha da yükseltilmesi gerektigini belirterek, "Hedefimiz; vatandaslarimizin sicak ve güler yüzle karsilandigi, daha temiz ve düzenli bir ortamda saglik hizmetlerini en iyi sekilde saglandigi ortamlar olusturmaktir” dedi.

Vali Kizilkaya, hasta memnuniyetini en üst seviyeye çikarmak için tüm imkanlarin kullanilacagini sözlerine ekledi.

Vali Kizilkaya, daha sonra acil servisini ziyaret ederek, görevli hekimlerden hastalarin saglik durumlariyla ilgili bilgi aldi. Tedavi gören hastalara acil sifalar diledi. Siirt Egitim ve Arastirma Hastanesindeki denetimlerini tamamlayan Vali Kizilkaya, daha sonra kentte baslatilan temizlik seferberligi çalismalarini denetledi.
Kaynak: İHA