Sehzadeler'de Çok Amaçli Salon Insaati Yükseliyor

Manisa’nin Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Sancaklikayadibi Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan çok amaçli salon projesinin santiyesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Sehzadeler'de Çok Amaçli Salon Insaati Yükseliyor
Sehzadeler Belediyesinin Sancaklikayadibi Mahallesi’ne kazandiracagi çok amaçli salon insaati yükseliyor. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, beraberindeki AK Parti Sehzadeler Ilçe Baskani Ali Özyigit, Baskan Yardimcisi Mehmet Kavas ve Sancaklikayadibi Mahalle Muhtari Mustafa Kaya ile birlikte santiyeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Incelemeler sirasinda Baskan Çelik, projenin ilerleyisi hakkinda yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldilar ve muhtar Kaya’dan mahalle sakinlerinin beklentilerini dinlediler. Baskan Çelik, "Sancaklikayadibi Mahallesi’nde insaatina basladigimiz çok amaçli salon projesi, mahallemizin kültürel ve sosyal hayatina büyük katki saglayacak önemli bir adim. Bu projenin tamamlanmasiyla birlikte, mahalle sakinlerimiz daha genis bir mekanda etkinlikler düzenleyebilecek, toplantilarini gerçeklestirebilecek ve bir araya gelebilecekler. Sancaklikayadibi Mahallesi’nin daha da güzellesmesi için çalismalarimiza devam edecegiz" dedi.

Sancaklikayadibi Mahallesi’nde hayata geçirilen proje, çevre düzenlemesi ile birlikte toplam 570 metrekarelik insaat alanini kapsiyor. Çevre düzenlemesi içinde yesil alanlar, bordürlerle ayrilan ve beton parke kapli yürüyüs yollari, açik aktivite alanlari yer aliyor. Yapi; engelli erisimine uygun giris teraslari ile birlikte 180 metrekare insaat alanina sahip bir binadir. Bina, çelik kolonlar üzeri çelik konstrüksiyon çatiya sahiptir. Binada 135 metrekare dügün salonu, 15 metrekare gelin odasi, 10 metrekare mutfak ve toplam 10 metrekarelik lavabo mekanlarindan olusuyor. Dügün, sünnet, nisan ve benzeri etkinliklerin yani sira vatandaslarin mevlit, toplanti ve Ramazan ayi etkinliklerine de ev sahipligi yapabilecek sekilde tasarlanmis modern bir tesistir.
Kaynak: İHA