Karni Burnunda Torbaci Adliyeye Böyle Geldi

Bursa’nin Osmangazi ilçesinde uyusturucu ticareti yaptigi iddia edilen 9 aylik hamile kadin, narkotik polisi tarafindan yakalandi. Kadinin üst ve ikametinde yapilan aramalarda 1 kilo 100 gram bonzai, ile 60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Karni Burnunda Torbaci Adliyeye Böyle Geldi
Edinilen bilgiye göre, Okullarin açilisi öncesi Bursa genelinde büyük çapli operasyonlara imza atan Bursa Il Emniyeti Narkotik Sube Müdürlügü ekiplerinin çalismalari neticesi 200’e yakin süpheli cezaevinin yolunu tutmustu. Kadin süphelilerin bir kismi adli yargilama sürecinde hamile ve küçük çocuklarini bahane ederek yargiyi yaniltmaya çalismisti.

Daha önce gözaltina alinip serbest kaldigi ögrenilen Mihriban E. isimli kadini uzun süredir takibe alan Bursa Narkotik Sube ekipleri 9 aylik hamile oldugu ögrenilen uyusturucu saticisini sabaha karsi operasyonla gözaltina aldi. Süpheli kadinin evinde ve üzerinde yapilan aramelarda 1 kilo 100 gram bonzai ile 60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Karni burnunda torbaci kadin elinde suyla bir kadin polis tarafindan koluna girilerek getirildi.

Hamile oldugu için yürümekte zorlanan uyusturucu saticisi adliye girisinde kendine yöneltilen sorulari cevapsiz birakti.

Olayla ilgili tahkikatin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA