IHA Muhabiri Ahmet Faruk Sarikoç'a Kapadokya Görüntüsü Ile Ödül

Türkiye Haber Kameramanlari Dernegi’nin bu yil 27.’sini düzenledigi “Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi’nda” ödül alanlar açiklandi. 158 haber görüntüsü arasindan Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Ahmet Faruk Sarikoç Kapadokya’da çektigi balonlarin gündogumu manzarasi ile ödüle layik görüldü.

IHA Muhabiri Ahmet Faruk Sarikoç'a Kapadokya Görüntüsü Ile Ödül
Türkiye’nin en prestijli medya yarismalari arasinda yer alan “Zoom Uluslararasi Haber Görüntüleri Yarismasi” bu yil ilk kez Zoom Türkiye ve Zoom Azerbaycan olarak iki dost ve kardes ülkede gerçeklestirildi.

158 haber görüntüsünün degerlendirildigi yarismanin sonuçlari Azerbaycan Bakü’de Xezer Medya Merkezinde düzenlenen törenle açiklandi. Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Ahmet Faruk Sarikoç ise yarismada dron serbest kategorisinde Kapadokya’da çektigi gün dogumu manzarasiyla ödüle layik görüldü.

Sarikoç, Kapadokya’nin simgesi haline gelen balon turlarini havadan görüntüleyerek kartpostallik görüntüler olusturdu. Gün dogumu manzarasi esliginde balonlarin alevlerinin yanip sönmesi izleyenleri kendine hayran birakti. Yarismanin ödül töreni Türkiye ve Azerbaycan medyasindan habercilerin katilimiyla 26 Eylül Sali günü Bakü’de düzenlenecek.
Kaynak: İHA