Yalova'da Özel Hastane Yangin Panigi Açiklamasi 61 Hasta Sevk Edildi

Yalova’daki özel bir hastanenin acil servis katinda meydana gelen yangin panik olusturdu. Yanginda hastanede bulunan 61 hasta ambulanslarla diger hastanelere sevk edildi.

Alinan bilgiye göre, Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi’nin acil servisindeki elektrik panosunun bulundugu odada yangin çikti. Yangina bölgeye sevk edilen Yalova Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri müdahale etti.

Hastane içinde yogun dumana neden olan yangin sonrasinda bölgeye çok sayida ambulans sevk edildi. Hastanede tedavi gören 61 hasta, Yalova Egitim ve Arastirma Hastanesi’nin yani sira çevredeki diger özel hastanelere sevk edildi.

Yangini kontrol altina alan itfaiye ekipleri sonrasinda ise sogutma çalismasi gerçeklestirdi.

Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, Il Saglik Müdürü Emrah Eray, Il Emniyet Müdürü Salih Gözüm de hastaneye gelerek yangin hakkinda bilgi aldi.

Baskan Mustafa Tutuk, yangin nedeniyle sikintili bir durumun yasanmadigini dile getirdi. Yanginin 5 metrekare odada meydana geldigini ifade eden Tutuk, “Yangina aninda müdahale edildi, duman tahliyesi yapildi. Su anda tehlike arz eden bir durum ve yangindan etkilenen birisi yok. 61 hastanin sevki hastanelere gerçeklesmistir” dedi.

Kaynak: İHA