Lapseki Belediyesi Kapali Ve Açik Dügün Salonunun Temeli Atildi

Çanakkale’nin Lapseki ilçe Belediyesi tarafindan kapali ve açik dügün salonunun temeli atildi. Projede ayrica 60 araçlik otoparkta olacak.

Lapseki Belediyesi Kapali Ve Açik Dügün Salonunun Temeli Atildi
Lapseki Belediyesi tarafindan 600 metrekare kapali dügün salonu, 1530 metrekare açik dügün salonu, 1000 metrekare yesil alan ve 60 araçlik 1180 metrekare otopark alaninin temeli atildi. Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, Belediye Baskan Yardimcisi Aynur Bozkurt ile temel atma sirasinda yetkililerden bilgi aldi.

Lapseki halkina verdikleri sözleri bir bir yerine getirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Baskan Eyüp Yilmaz, “Lapseki her geçen gün degisiyor, degismeye de devam ediyor. Elbette bunun yaninda ihtiyaçlarda artiyor. Lapsekili vatandaslarimiza verdigimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bugün yeni bir projeyle Lapsekililerin karsisindayiz. Kazmayi vurduk. Insallah en kisa zamanda da bitirmeyi hedefliyoruz. Lapseki’nin ihtiyaci olan hem kapali, hem açik dügün salonunu, Lapsekililerin hizmetine sunmak istiyoruz. Bulundugumuz alan toplamda 7 bin 500 metrekare alan, hemen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün karsisinda ve sunu söylemek istiyorum, biz Lapseki Belediyesi olarak burayi satin aldik. Bu satin aldigimiz alan kapali ve açik olmak üzere iki bölümden olusuyor. 700 metre kapali alan olacak. Içerisinde yemekhanesi de olacak. Yaz günlerinde dügün yapilabilmesi için 600 metrekare alan var, ön tarafi deniz. Otoparkiyla, kapali ve açik dügün salonuyla, sahiliyle, kafesiyle birlikte tam çok güzel bir tesis olacak. Lapsekililer bizi izlemeye devam etsinler, yakinda yeni yeni projelerle onlara müjdelerimiz var” dedi.

Kaynak: İHA