Trendyol Go 3'Üncü Yilini Tasiyici Is Ortaklari Ile Kutladi

Online yemek ve market teslimat platformu Trendyol Go, 3’üncü yilini is birligi içerisinde oldugu tasiyici is ortaklariyla birlikte kutladi. Istanbul’da gerçeklesen etkinlige Trendyol Go yemek ve market siparislerini tasiyan binin üzerinde is ortaginin yani sira Trendyol Go’dan Sorumlu Baskan Austin Kim, 2021 Superbike Dünya Sampiyonu Toprak Razgatlioglu, gazeteci ve Youtuber Dogan Kabak ile is insani ve girisimci Ferhat Albayrak katildi.

Trendyol Go 3'Üncü Yilini Tasiyici Is Ortaklari Ile Kutladi


Online yemek ve market teslimat platformu Trendyol Go, 3’üncü yilini tasiyici is ortaklariyla birlikte kutladi. Istanbul’da gerçeklesen etkinlige binin üzerinde Trendyol Go yemek ve market siparislerini tasiyan is ortaklarinin yani sira Trendyol Go’dan Sorumlu Baskan Austin Kim, is insani ve girisimci Ferhat Albayrak, gazeteci ve Youtuber Dogan Kabak ile ünlü motosiklet yarisçisi Toprak Razgatlioglu katildi.



Organizasyonda, 2021 Superbike Dünya Sampiyonu Toprak Razgatlioglu, trafik kurallarinin ve dogru ekipman kullaniminin öneminden bahsetti. Dünya sampiyonasi anilarindan ve tecrübelerinden bahseden Razgatlioglu, “Sevdiginiz isi yaparken ne kadar eglenirseniz o kadar basarili olursunuz” dedi.



Trendyol Go’nun son 3 yilini degerlendiren Trendyol Go’dan Sorumlu Baskan Austin Kim, “3 buçuk yil önce 20 tasiyici is ortagimizin is birligi ile basladigimiz serüvene bugün binlerce tasiyici is ortagimiz ile is birligi içerisinde günde yüz binlerce siparis teslim ederek devam ediyoruz. Bugünleri görünce yakin bir gelecekte milyonlu rakamlarda teslimat yapabilecegimize inancimiz tam. Ilk günden bu yana “is ortaklarina en fazla önem veren platform olma” hedefiyle çalisiyoruz. Mutlu tasiyici is ortaginin, mutlu kullanicilari beraberinde getirdigi bilinciyle hareket ediyoruz. Bugün “ülkemizde en çok tercih edilen platforma” dönüsmüs olmamizda, tasiyici is ortaklarimizin katkisi çok büyük” dedi.



Trendyol ekosisteminin afet bölgesine verdigi desteklerde tasiyici is ortaklarinin bireysel katkilarina deginen Kim, “Etki alanimiz, sadece yemek ve market siparisleri tasiyan bir platform olmanin ötesine ulasti. Genis bir cografyaya yayilmis olan, bu alandaki tecrübemizi, tereddüt etmeden ihtiyaç sahiplerine destek olmak adina kullanabiliyoruz. 6 ay önce ülkece yasamis oldugumuz deprem felaketinde göstermis oldugunuz dayanisma ve yardimlasma da bunun en büyük örnegi. Deprem bölgelerinde hep beraber yaralari sarmaya da devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA