Hayatin Her Alanina Dokunan Çalisma Ve Projeler Anlatildi

OEDAS, sürdürülebilir ve çevreye saygili sekilde elektrik dagitim hizmeti sunma misyonuyla gerçeklestirdigi çalismalarini kapsayan yeni kurumsal filmini yayinladi. Filmde, sehirlerin gelecegin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesi için yapilan çalismalar basta olmak üzere Birlesmis Milletler Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari dogrultusunda yürüttügü tüm projeleriyle OEDAS’in hayatin her alanina dokunan faaliyetlerine yer verildi.

Hayatin Her Alanina Dokunan Çalisma Ve Projeler Anlatildi
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak’ta elektrik dagitim hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dagitim Anonim Sirketi (OEDAS), güvenli ve sürdürülebilir elektrik arzi için gerçeklestirdigi çalismalar ile çevresel, sosyal ve yönetisim alanindaki stratejisini anlattigi yeni kurumsal filmini yayinladi.

Gelecegin teknolojisiyle uyumlu sehirler

OEDAS’in 1.200’ü askin çalisaniyla bölgedeki 3 milyon kisiye enerji sagladigina dikkat çekilen filmde, daha güçlü atilimlar için enerjiye duyulan ihtiyaca atifta bulunularak OEDAS’in bölgenin tamamina enerji verebilmek için var gücüyle çalistigi belirtildi. Hizmet verilen bes sehrin kaynaklarini verimli kullanmasi ve sürdürülebilir katma deger üretebilen sehirler olmasi amaciyla yapilan yatirimlara deginilirken sehirlerin gelecegin teknolojisiyle uyumlu hale getirilmesinin hedeflendigine de vurgu yapildi.

Arizalar yüzlerce kilometre uzaktan tespit edilebiliyor

50 bin kilometrekarelik alana yayilan bes sehirde hizmet sunan OEDAS’in, teknoloji yatirimlari sayesinde arizalari yüzlerce kilometre uzaktan tespit ederek gerekli durumlarda enerjiyi baska kaynaktan temin ederek sagladigi elektrik arzi devamliligi da tanitim filminde öne çikan konulardan biri oldu. Dagitim sistemlerini sürekli gözetim altinda tutan OEDAS’in, sistemlerini çagin gereksinimleri dogrultusunda güncellendigine ve çalisanlara verilen egitimlerle ‘hizmette en iyisi olma’ yolunda ilerlendigine de vurgu yapildi.

Firsat esitligine önem, çevreye saygi

Kurumsal filmde ayrica Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari arasinda yer alan Cinsiyet Esitligi maddesi dogrultusunda OEDAS’in 2019 yilinda baslattigi Toplumsal Cinsiyet Esitligi Programina deginilerek, çalisanlara esit firsatlar sunuldugunun alti çizildi. Atik yönetimi süreçlerinde çevre, insan sagligi ve tüm kaynaklarin korunmasini hedefleyen OEDAS’in Sifir Atik Belgesi alan ilk elektrik dagitim sirketi oldugu da filmdeki konular arasinda yer aldi.

Filme, “Bizim enerjimiz baskadir” mottosuyla faaliyetlerini sürdüren OEDAS’in sosyal medya hesaplarindan ulasilabilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA