Bir Çok Ilçede Motosiklet Çalan Sahislari Bolvadin'de Jandarma Yakaladi

Afyonkarahisar’in bir çok ilçesinde motosiklet çalan hirsizlar Bolvadin ilçesinde jandarma ekiplerinin basarili takibi sonucu yakayi ele verirken, çalinti motosikleti bulunup kendisine teslim edilen bir genç ise jandarmaya tesekkür etti.

Bir Çok Ilçede Motosiklet Çalan Sahislari Bolvadin'de Jandarma Yakaladi
Bolvadin ilçesine bagli Disli beldesinde yasayan Nebi Can Sisik isimli genç jandarmaya basvurarak motosikletinin çalindigini söyledi.

Ihbar üzerine harekete geçen Bolvadin Ilçe Jandarma Komutanligina bagli ekipler inceleme baslatti. Yapilan incelemelerde motosikleti çalan sahislarin Y.B. (19) ve F.B. (16) oldugunu tespit edildi. Ardindan operasyon düzenleyen jandarma ekipleri süphelileri yakalayarak gözaltina aldi. Sisik’in bulunan motosikleti ardindan kendisine teslim edildi.

Motosikleti bulundugu için jandarma ekiplerine tesekkür eden Sisik, “Motosikletin çalindiktan sonra jandarmaya gittim. Kendileri de motosikleti buldu ve bana teslim ettiler. Hepsine tesekkür ediyorum” dedi.

Olayin ardindan Sisik kendisine teslim edilen motosikletini alarak evinin yolunu tuttu.

Öte yandan, sahislarin daha öncede Bolvadin’de 2, Suhut ilçesinde 2 ve Çay ilçesinde 1 motosikletin çalinmasi olaylarinin failleri oldugunu belirtilirken, adliyeye çikarilan sahislar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA