Ankara'da Düzenlenecek Bisiklet Turu Nedeniyle Bazi Yollar Trafige Kapatilacak

Ankara Emniyet Müdürlügü, cumartesi günü düzenlenecek Cumhuriyetin 100. Yili Bisiklet Turu nedeniyle bazi yollarin trafige kapatilacagini açikladi.

Ankara’da 5 Agustos Cumartesi günü Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan Cumhuriyetin 100. Yili Bisiklet Turu düzenlenecek. Ankara Emniyet Müdürlügü, etkinlik nedeniyle ihtiyaç duyulmasi halinde sabah 09.00’dan itibaren trafige kapatilacak olan yollari açikladi.

Tur güzergahinda olmasi nedeniyle Kibris Caddesi ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Bahar Caddesi ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Hançer Caddesi ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü ve Saribeyler yolu ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü olarak kapatilacak.

Tur güzergahinda yer alan yollar

Ankara Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamaya göre trafige kapatilacak yollar söyle:

"Çankiri ili Sabanözü yolu ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Çubuk ilçesi Ankara Bulvari’nin Çubuk ilçe yol ayrimi ile Yenice-Dumlupinar yolu arasinda kalan bölümü ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Yazir Caddesi ve Yazir Köyü ile buralara baglanan yollarin tamami çift yönlü, Meliksah köyü ile buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Memlik köyü ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Yakacik Mahallesi ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü ve 3585. Cadde ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü."

Ayrica Anadolu Bulvari’nin Çevreyolu ile Ankara Bulvari arasinda kalan bölümü Çevreyolu baglantisindan Ankara Bulvari istikametine tek yönlü ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Ankara Bulvari’nin Anadolu Bulvari ile Hipodrum Caddesi arasinda kalan bölümü Anadolu Bulvari’ndan Hipodrum Caddesi istikametine tek yönlü ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Hipodrum Caddesi’nin Ankara Bulvari ile Ankara Tren Gari kavsagi arasinda kalan bölümü Ankara Bulvari’ndan Ankara Tren Gari istikametine tek yönlü ve buraya baglanan yollarin tamami çift yönlü, Cumhuriyet Caddesi’nin tamami ve buraya baglanan varyantlar ile sokaklarin tamami çift yönlü olarak ihtiyaç duyulmasi halinde trafige kapatilacak.
Kaynak: İHA