Mugla'da Dini Bilgiler Yarismasi Düzenlendi
Mugla Il Müftülügü Gençlik Koordinatörlügü tarafindan organize edilen “2023 yili Yaz Kur’an Kurslari arasi Dini Bilgiler Yarismasi Il Finali” Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan program daha sonra Yatili Yaz Kur’an Kursu’nda kalan ögrencilerden Ferdun Erdem tarafindan Kur’an tilaveti gerçeklestirildi.
Din Hizmetleri Sube Müdürü ve Il Gençlik Koordinatörü Mehmet Kurumahmut da ilçelerinde ilk üçe girip, il finaline gelerek dereceye girmek için yarisacak ögrencilere basarilar dileyerek yarisma hakkinda bilgiler verdi. Program sonunda protokol tarafindan dereceye girenlere ödüller verildi.
Yarisma sonunda düzenlenen ödül töreninde konusan Mugla Il Müftüsü Yasar Çapçi, "Büyük bir özveri ile ilçelerinden yarismaya katilan ögrencilere, onlari yetistiren hocalara ve velilere tesekkür ederiz. Geçen yil Mugla Il Müftülügü salonunda daha mütevazi bir sekilde yaptiklari yarismanin bu yil daha büyük bir salonda yapildi. Katilimdan son derece memnunum. 11 Agustos’ta da Kisla Parki’nda yapilacak Mugla 2. Çocuk Senligine Çocuklar basta olmak üzere tüm vatandaslarimiz davetlidir “dedi.
Program fotograf çekimi ve dondurma ikrami ile son buldu.
