Tartistigi Erkek Arkadasini Biçakladi

Aksaray’da erkek arkadasi ile tartisan kadin mutfaktan aldigi biçakla arkadasini karnindan biçakladi. Kendini savunmaya çalisan adam vücudunun çesitli yerlerinden de biçak kesigiyle yaralandi.

Tartistigi Erkek Arkadasini Biçakladi


Olay, Fatih Mahallesi 4107 sokakta bulunan apartmanin dairesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, erkek arkadasi olan R.G. ile ayni evde yasayan G.O., gece yarisi erkek arkadasi ile bilinmeyen bir nedenden tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine mutfaktan biçak alan G.O. isimli kadin erkek arkadasi R.G.’ye saldirdi. Ilk olarak erkek arkadasini karnindan biçaklayan kadin dana sonra kendini savunmaya çalisan adami kollarindan da biçakla yaraladi. Apartman sakinlerinin kavgayi duymasi üzerine 112 Acil Çagri Merkezine haber verildi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralanan R.G. isimli adam olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekiplerince Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirilirken, olayi gerçeklestiren kadin G.O. olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltina alindi. Hastanede tedavi altina alinan adamin saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken gözaltina alinan kadin sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA