Gençler Gençlik Merkezlerinde Geleceklerine Yatirim Yapiyor

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi bünyesinde bulunan gençlik ve koordinasyon merkezinde çesitli kurs ve egitimlerden yararlanan gençler gelecege umutla bakiyor.

Gençler Gençlik Merkezlerinde Geleceklerine Yatirim Yapiyor
Türkiye’nin en genç sehri Sanliurfa’da gençlere yönelik projelerini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, hizmete sundugu 19 gençlik merkezi ve 49 spor salonu ile gençlerin gelecegine yatirim yapiyor. Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün ‘Gençlige yatirim gelecege yatirimdir’ diyerek üzerinde önemle durdugu konulardan biri olan gençlik merkezleri ve spor salonlari Sanliurfali gençlerin zamanlarini verimli degerlendirmelerine imkan sagliyor. Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi bünyesinde bulunan gençlik merkezlerinde resim, bilgisayar, müzik gibi birçok dalda egitimler veriliyor. Ayrica spor salonlarinda ise gençler judo, tekvando, güres gibi 25 farkli bransta egitim görüyor. Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Koordinasyon Merkezinde sunulan egitimler ve verilen kurslarla zamanlarini daha verimli geçirdiklerini ifade eden gençler kendilerine bu imkanlari saglayan Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür ettiler.

Çesitli etkinliklerin de düzenlendigi gençlik ve koordinasyon merkezinde Nasrettin Hoca ve Karagöz Hacivat oyunlariyla eglenen gençler ve çocuklar arasinda çesitli dallarda dereceye giren ve kurslarda basari gösterenlere Beyazgül adina Gençlik ve Spor Daire Baskani Ahmet Dedeoglu tarafindan çesitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA