Çevreyi Gezerken Kaybolan Alman Turistten 2 Gündür Haber Alinamiyor

Antalya’nin Alanya ilçesine ailesiyle tatile gelen Alman kadin, bölgeyi kesif için disari çikti. Otele bir daha geri dönmeyen kadini arama çalismalari 2 gündür devam ediyor.

Çevreyi Gezerken Kaybolan Alman Turistten 2 Gündür Haber Alinamiyor
Olay, dün aksam saatlerinde Alanya ilçesi Incekum Mahallesi’nde meydana geldi. Alman Annegret Kandzorra Linow (72), kizi, damadi ve torunlariyla birlikte dün sabah Alanya’ya tatile geldi. Incekum’daki bir otele yerlesen ailesinden ayrilan Linow, çevreyi kesfetmek için disari çikti. Linow, telefona cevap vermeyip otele geri dönmeyince yakinlari durumu otel yönetimine bildirdi. Görevliler ise durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne aktardi. Ihbar üzerine Alanya Ilçe Jandarma Komutanligi ve 30 kisilik AFAD ekibi bölgeye sevk edildi. Ekipler gece geç saatlere kadar otelin yakinindaki ormanlik alanda, kanallarda, yol boyundaki insaat alanlarinda yaptiklari arama çalismalarina ragmen bir sonuca ulasamadi. Ekiplerin yasli kadini arama çalismalari devam ediyor.

Kadini son gören kisi olan Süleyman Er, “Gece yarisi basladik. Ormanlik ve dereleri aradik. El birligiyle bulacagiz insallah, o bir canimiz. Evime gidebilirdim ama uyuyamazdim” dedi.

Öte yandan kadinin yolda yürüdügü anlar bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA