Karesi TOKI Kapali Pazar Yeri Insasi Basladi

Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, vatandaslarin istek ve talepleri ile yeni proje ve yatirim çalismalarina devam ediyor. Yeni Mahalle’de 2 ay içerisinde hizmete alinmasi planlanan kapali pazaryeri yapimi için çalismalar basladi.

Karesi TOKI Kapali Pazar Yeri Insasi Basladi


Karesi’nin Yeni Mahalle’de (TOKI) yasayan vatandaslarin ihtiyaç ve talepleri üzerine Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan kapali pazaryeri yapimi için çalismalari baslatti. Sik sik vatandaslarla bir araya gelerek istisarelerde bulunan Baskan Orkan, vatandaslarin istek ve taleplerini bir bir yerine getirmek için çalismalarini sürdürüyor. Merkez ve kirsal mahallelerin köy konaklari, spor sahalari, kültür merkezi, park, yesil alan, mesire alani, asfalt yol ve parke tasi gibi ihtiyaçlarini planlamalar dahilinde tek tek karsiladiklarini söyleyen Baskan Orkan, Yeni Mahalle (TOKI) sakinlerine de müjde verdi.

TOKI kapali pazaryeri insasi için çalismalara basladiklarini söyleyen Baskan Orkan, pazaryerinin temel hafriyatina baslandigini belirtti.

Pazaryerinin bin 200 metrekare arazi içerisinde 800 metrekare üstü kapali çelik yapidan insa edilecegini ifade eden Baskan Orkan, yapiyi 2 ay içerisinde bitirerek hizmete almayi hedeflediklerini söyledi.

TOKI’de yasayan vatandaslarin önemli ihtiyaçlarindan birinin de pazaryeri oldugunu vurgulayan Baskan Orkan, “Mahallelerimizin temel ihtiyaçlarini çözdük, çözmeye devam ediyoruz. Karesi’mizin ihtiyaçlarini belirliyor, planlamalarimizi yapiyor ve aciliyet sirasina göre tek tek yerine getiriyoruz. Çalismalarimiz ve yatirimlarimizi vatandaslarimizin istek ve taleplerine göre öncelik sirasina göre yapiliyor. Karesi’miz için çalismaya devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA