Gördes-Akhisar Yolu 3 Yil Içinde Tamamlanacak

Manisa’nin Gördes ilçesinde 50 yillik yol özlemi sona eriyor. AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal yapilan yol çalismasini yerinde inceleyerek, yolun 3 yil içinde tamamlanmasinin hedeflendigini açikladi.

Gördes-Akhisar Yolu 3 Yil Içinde Tamamlanacak
Akhisar-Gördes yolunun Gördes Kayacik beklemesinde devam eden yol çalismalarini yerinde inceleyen AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal’a Gördes Belediye Baskani Muhammet Akyol, AK Parti Ilçe Baskani Riza Dilcan, Kara Yollari Kontrol Sefi Halil Sahan, Yükleneci firmanin Santiye Sefi Serkan Kiçirli eslik etti.

Tamer Akkal yaptigi açiklamada, "Gördes Akhisar arasi yapimina baslanilan yolumuzla alakali yerinde incelemeler için Gördes ilçesine ziyarete geldik. Bilindigi gibi uzun yillardir sürüncemede kalan bir yoldu fakat maalesef çok büyük sansizliklar yasandi. Türkiye’de Manisa’da yapilmadik yol birakmayan bir AK Parti iktidari maalesef ki burada birkaç firmanin bu isi becermemesinden kaynakli biraz fazlasi ile uzadi bu süreç fakat yeni firmamiz bu ihaleyi aldi. Gerekli mahkemelik olan durumlarda asildi. Allah’in izniyle yolumuz tam hizli olarak basladi ve devam ediyor. Planlanan yaklasik 3 yil içerisinde yolun tamaminin bitirilmesi. Insallah yolumuz en kisa zamanda Gördesli Akhisarli hemserilerimizin hizmetlerine sunulmus olacak. Allah’in izniyle de Manisa’da herhalde uzun yillardir sikinti olarak görülen bu yol artik bu sikintidan çikacak keyifli sürüslere keyifli yolculuklara sebep olacak bir yol olacak. Gördesli hemsehrilerime tekrardan hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA