Takla Atan Otomobili Birakip Kaçti

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde meydana gelen kazada otomobil takla atti. Ters dönen otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtigi iddia edilen kazada, araç içerisinde bulunan bir kadin ise yaralandi.

Takla Atan Otomobili Birakip Kaçti


Kaza, Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan alt geçit mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeni Camii istikametinde ilerlemekte olan ve sürücüsünün ismi henüz ögrenilemeyen 42 EET 22 plakali Fiat marka otomobil, Tarik Vural Ertürk 34 GIS 177 plakali Fiat marka otomobile çarpti. Çarpmanin etkisi ile savrularak kontrolden çikan ve agaca çarpan 42 EET 22 plakali otomobil ters döndü. Takla atan aracin sürücüsünün olay yerinden kaçtigi kazayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Adrese ulasan ekipler araç içerisinde sikisarak yaralanan kadini, bulundugu yerden çikartarak saglik ekiplerine teslim etti. Ilk müdahalesi yapilan yarali kadin Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Polis ekipleri kaçtigi iddia edilen otomobil sürücüsünü yakalamak için çalisma baslatti.

Kaza anini anlatti

Kazaya karisan 34 GIS 177 plakali otomobil sürücüsü Tarik Vural Ertürk ise olay anini anlatti. Ertürk, “Ben yan yoldan bu caddeye girdim. Yaklasik 40-50 metre ilerledikten sonra, arkamdan hizla gelen araba önce benim aracimin iki kapsinin ortasina vurdu daha sonrasinda savruldu, orta refüje vurmamak için tekrar benim üzerime dogru gelmeye baslayinca ben kendimi iki agacin arasina attim. Diger otomobil agaca vurdu, araba takla atti. Arabada bir kadin bir de erkek vardi. Kadini ambulans götürdü, bilinci yari kapaliydi. Araç sürücüsü ise olay yerinden kaçti, burada görgü sahitleri de mevcut. Kaçan soför 30, diger yaralanan kadin ise 25-26 yaslarindaydi. Çok sükür bende bir yara yok” dedi.

Kaynak: İHA