Apartmanda Çikan Yanginda Can Pazari Yasandi Açiklamasi Çok Sayida Kisi Dumandan Etkilendi

Adana’da bir apartmanin bodrum katinda yangin çikarken dumanlar apartmanda bulunan tüm daireleri sardi. Yasanan can pazarinda ev tasima asansörü ile onlarca mahsur kalan kisi kurtarildi. Yanginda çok sayida kisi dumandan etkilenirken bir kisi köpegiyle kurtarildiktan sonra köpegine sarilip gözyaslarina boguldu.

Apartmanda Çikan Yanginda Can Pazari Yasandi Açiklamasi Çok Sayida Kisi Dumandan Etkilendi


Yangin, Seyhan ilçesine bagli Ibo Osman Caddesi üzerinde bulunan bir apartmaninin bodrum katinda çikti. Alinan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi bodrum katinda yangin çikti. Yanginin çikmasiyla apartmandaki tüm daireler bir anda duman altinda kaldi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

“Can pazari yasandi, ev tasima asansörü ile kurtarildilar”

Dumandan etkilenen vatandaslar korku içerisinde evlerinin balkonuna penceresine çikarak kurtarilmayi bekledi. Bölgede oturan bir kisi kendisine ait ev tasima asansörü ile mahsur kalan kisileri tek tek kurtardi. Yanginda çok sayida kisi dumandan etkilenerek hastanelere kaldirildi.

“Köpegiyle birlikte kurtarildi, köpegine sarilip gözyaslarina boguldu”

Yangin köpegiyle bir mahsur kalan bir kadin, pencereye çikarak ev tasima asansörü ile asagi indirildi. Köpeginin bayginlik geçirmesi üzerine kadin, köpegine sarilarak gözyaslarina boguldu. Çevredeki vatandaslar yardimiyla köpege su verilerek tekrardan ayiltildi.

Itfaiye erleri yanginin çikis nedenini arastiriyor.
Kaynak: İHA