IYI Parti'den MHP'nin Çagrisina Cevap

IYI Parti Sözcüsü Kürsad Zorlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çagrisinin ardindan açiklama yapti. Zorlu, “Türkiye sevdalilarini ülke ve millet hayrina IYI Parti’de bulusmaya davet ediyoruz” dedi.

IYI Parti Sözcüsü Kürsad Zorlu, MHP’nin dün bir televizyon programi üzerinden yaptigi çagriya cevap verdi. Zorlu yaptigi yazili açiklamada, “Bildiginiz gibi bir süredir partimizin seçim çalismalari ve olasi yol haritasinin kamuoyunda genis biçimde irdelendigi, farkli iddialarin da öne çikarildigi görülmektedir. Dün de bir TV programinda Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden benzer bir gelisme zuhur etmis ve bugün gün içerisinde kimi yetkililerince kurumsal kimligimizi hedef alan talihsiz açiklamalar ortaya konulmustur. Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener, 24 Haziran 2023 tarihinde gerçeklesen büyük kongremizde 85 milyon insanimiz için siyasette yeni bir zemin, yeni bir yol açma irademizi ortaya koymus ve en büyük gücümüze yani milletimize kulak verecegimizi ifade etmistir” dedi.



“26 Agustos ruhuyla rotamiz net, pusulamiz millet!”

Parti rotasinin net oldugunu belirten Zorlu, “Söz konusu tartismaya iliskin olarak partimizin görüsünü açikça kamuoyuna iletiyor ve güzel ülkemizin temiz kalpli insanlarini, milliyetçilerini, vatanseverlerini, Türkiye sevdalilarini ülke ve millet hayrina IYI Parti’de bulusmaya davet ediyoruz. 26 Agustos ruhuyla rotamiz net, pusulamiz millet” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA