Bolu'da Dolandiricilik Yapan 3 Yabanci Uyruklu Sahis Tutuklandi

Bolu’da kendilerini polis olarak tanitip "Türkiye’ye kaçak yollarla altin ve döviz sokmussunuz" diyerek yabanci uyruklu aileyi 450 bin TL dolandiran 3 süpheli çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu'da Dolandiricilik Yapan 3 Yabanci Uyruklu Sahis Tutuklandi


Edinilen bilgiye göre, kendilerini polis olarak tanitan 3 yabanci uyruklu sahis Bolu’da ikamet eden yabanci uyruklu bir aileyi aradi. Telefonla aradiklari yabanci uyruklu aileyi korkutarak kandiran süpheliler, "Türkiye’ye kaçak yollarla döviz ve altin soktugunuz tespit edildi" diyerek para ve altinlarin emniyete teslim edilmesi gerektigini söyledi.

3 yabanci uyruklu süpheli, yaklasik 450 bin lira degerindeki döviz ve altini ailenin elinden aldi. Bir süre sonra dolandirildiklarini anlayan yabanci uyruklu aile, polisten yardim istedi. Ihbar üzerine Bolu Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin Ankara’ya gittigini belirledi. Teknik ve fiziki takip sonucu yabanci uyruklu S.A., M.H. ve S.M.A. içinde bulunduklari takside yakalandi. Bolu’ya getirilen 3 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. 3 yabanci uyruklu dolandirici, çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA