Vali Varol, Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Adiyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. Varol, vatandaslardan gelen istek ve talepleri tek tek dinleyip not alarak sorunun çözümü için gerekli talimatlari verdi.

Vali Varol, Depremzedelerle Bir Araya Geldi


Çelikhan ilçesine gelisinde Vali Varol’u Kaymakam Abdullah Arslantürk, Belediye Baskani Mustafa Bulut ve ilçe yöneticileri karsiladi. Ilçenin genel durumu ve depremzede vatandaslarin hizmetine sunulan konteyner kentte incelemelerde bulunarak gelinen son durum hakkinda bilgi alan ve depremzede vatandaslarin evlerine konuk olan Vali Varol, vatandaslardan gelen istek ve talepleri tek tek dinleyip not alarak sorunun çözümü için gerekli talimatlari verdi. Daha sonra ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Vali Varol, bir çay ocaginda esnaf ve vatandaslarla çay içip sohbet etti.

Bütün yaralarin hizla sarildigini belirten Vali Varol, “Bugün Çelikhan ilçemizi ziyaret ettik. Burada depremzede vatandaslarimizin hizmetine sundugumuz konteyner kentte kalan vatandaslarimizla bir araya geldik. Devlet olarak ilk günden beri sahadayiz, yaralarin bir an önce sarilmasi için var gücümüzle çalisiyoruz. Vatandaslarimiz rahat olsun, Çelikhanli kardeslerimiz hiç endise etmesin. Bütün yaralari sarip, zararlari telafi edilinceye kadar ve vatandasimiz bize Allah devletimize zeval vermesin deyinceye kadar gece gündüz demeden canla basla çalisacagiz. Öte yandan sehir merkezi basta olmak üzere ilçelerimizdeki ticari hayati o eski canli ve hareketli günlerine döndürmek için yogun gayret ediyoruz. Burada esnaflarimizla bir araya geldik, çaylarini içip sohbet ettik, bize gönüllerini açan esnafimiza ve vatandaslarimiza tesekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA