Siddetli Rüzgar Dünyaca Ünlü Sahilde Tatilcilere Zor Anlar Yasatti

Antalya’da etkili olan siddetli rüzgar dünyaca ünlü Konyaalti sahilinde denize giren tatilcilere zor anlar yasatti. Vatandaslar rüzgârda uçan semsiyeleri güçlükle tuttu.

Siddetli Rüzgar Dünyaca Ünlü Sahilde Tatilcilere Zor Anlar Yasatti
Turizm kenti Antalya’da kavurucu sicakliklar etkili olmaya devam ediyor. Hava sicakliginin 35 dereceye yaklastigi, nem oraninin ise yüzde 14 ölçüldügü kentte hafta sonu tatilini firsat bilenlerin merkezi dünyaca ünlü Konyaalti sahili oldu. Hinca hinç dolan sahilde vatandaslar bir yandan Akdeniz’in serin sularinda yüzerken diger taraftan da sicak kumsalin üzerinde semsiye altinda dinlenmenin keyfini sürdü.

Sabah saatlerinde baslayan siddetli rüzgar ise tatilcilere zor anlar yasatti. Rüzgar sebebiyle tatilcilerin semsiyeleri uçtu, tatilciler denize kadar giden semsiyeleri güçlükle tutabildi. Bir kadin ise semsiyenin kendisine çarpmasi ile hafif sekilde yaralandi.

Kütahya Simavli oldugunu belirten ve tatil yapan Ismail Abay ,”Sahil bugün çok yogun, genellikle yabanci vatandaslar var. Hava ve deniz çok güzel. Her yer tertemiz. Rüzgârdan dolayi zaman zaman semsiyeler uçuyor, oglumla denize girmeye geldik” dedi.

Kaynak: İHA