Mahmutlar Kültür Merkezi Ve Destek Egitim Kursu Hizla Yükseliyor

Mahmutlar Kültür Merkezi ve Destek Egitim Kursu hizla yükseliyor. Insaat alaninda incelemelerde bulunan Belediye Baskani Yücel; “1 yil önce temelini attigimiz mega projemizin bugün yüzde 60’ini tamamladik. En kisa sürede bitirerek vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Mahmutlar Kültür Merkezi Ve Destek Egitim Kursu Hizla Yükseliyor
Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in Mahmutlar halkina söz verdigi mega projesi Mahmutlar Kültür Merkezi ve Destek Egitim Kursu hizla yükseliyor. Yüzde 60’i tamamlanan ve yapimi hizla devam eden insaat alaninda incelemelerde bulunan Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’e Baskan Yardimcilari Özgür Karamut ve Fevzi Alaettinoglu ile teknik ekip eslik etti.

Mega projede Mahmutlar halki için yok yok

Mahmutlar Mahallesi’nde 11 dönüm arsa üzerinde projelendirilen Kültür Merkezi ve Destek Egitim Kursu projesinde adeta yok yok. 11 bin 740 metrekare insaat alanina sahip olan ve taban alani 3 bin 735 metrekare olan projede; bin 200 kisilik çok amaçli salon, 550 kisilik konferans ve tiyatro salonu, 100 kisilik nikah salonu, 370 metrekare fuaye alani, 165 metrekare kütüphane, 24 adet derslik, spor salonu, 120 araç kapasiteli kapali otopark, mutfak, ögretmenler ve müdür odalari, depolar, mescit, tuvalet, ofis, gelin odasi, kulis, projeksiyon odasi, teknik odalar, üstü çati örtüsüne sahip 1000 metrekare açik dügün ve etkinlik alani,meydan, park ve açik otoparklar bulunuyor.

“Amacimiz vatandaslarimiza en iyisini, en konforlusunu sunmak”

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, incelemelerinin ardindan yaptigi açiklamada Mahmutlar’in yogun göç aldigini ve bu yüzden sosyal alanlara fazlasiyla ihtiyaç duydugunu vurguladi. Baskan Yücel; “Her zaman söyledigim gibi Alanya’nin en çok göç alan bölgesi olmasi vesilesiyle Mahmutlar’imiz sosyal alanlara fazlasiyla ihtiyaç duyuyor. Biliyorsunuz 1 yil önce temelini attigimiz Mahmutlar Mahallemizdeki Kültür Merkezi’mizde etüt, dügün salonu, amfi tiyatro gibi içerisinde birçok sosyal alani olan bir yer insa ediyoruz. Su andaki gelmis oldugumuz noktada neredeyse kaba insaatini bitirmek üzereyiz. Bu bölgedeki vatandaslarimizin en iyi, en saglikli sekilde hem egitim hem de sosyal alan amaçli kullanabilecegi bir yer. Yüzde 60’lara kadar geldik. En kisa zamanda burayi bitirip halkin hizmetine sunacagiz. Burayi açtigimizda gelen vatandaslarimiz en güzel ve en konforlu hizmeti alacak. Simdiden Alanya’miza hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA