Kula'nin 120 Milyonluk Yatiriminda Son Asamaya Gelindi

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, Kula merkezde 120 milyon TL yatirim bedeliyle yapimi süren 18 kilometrelik çelik içme suyu terfi hatti ve 5 bin metreküplük içme suyu deposu insaatinda incelemelerde bulundu.

Kula'nin 120 Milyonluk Yatiriminda Son Asamaya Gelindi
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Kula merkezin içme suyu kapasitesini artirarak hanelere yeterli su temin etmek için yogun mesaisine devam ediyor. 120 milyon TL yatirim bedeliyle devam eden 18 kilometrelik çelik içme suyu terfi hatti ve 5 bin metreküplük içme suyu deposunun insa çalismalarinda son asamaya gelindi. MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer de ilçeye giderek imalat islerini yerinde inceledi. Aydinyer’e, Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskani Kemal Anaç, Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi Sube Müdürlerinden Kadir Bahadir Zeybek, MASKI Ilçe Sefi Tugba Ural, kontrol mühendisleri ve yüklenici firma yetkilileri eslik etti. Aydinyer, çalismanin Kula merkez için büyük öneme sahip oldugunu belirterek, son durum hakkinda bilgi aldi.

“Temmuz ayi sonu itibariyla ilçe merkezine su vermeyi planliyoruz”

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, “Kula için büyük öneme sahip projemizde 18 kilometrelik içme suyu terfi hattini çelik borularla dösüyoruz. 5 bin metreküplük biriktirme deposu insa ediyoruz. Depomuzun tek gözünden de olsa temmuz ayi sonuna dogru ilçe merkezine su vermeyi hedefliyoruz. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün öncülügünde çalismaya devam edecegiz. Ilçemiz için büyük bir öneme sahip bu yatirimimiz sorunsuz bir sekilde tamamlanacak” dedi.

Kaynak: İHA