Kibris Gazisi Son Yolculuguna Ugurlandi

Kirklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde tedavi gördügü hastanede hayatini kaybeder Kibris gazisi Hikmet Battal, merkez ilçeye bagli Kavakli beldesinde düzenlenen askeri törenle son yolculuguna ugurlandi.

Kibris Gazisi Son Yolculuguna Ugurlandi
Lüleburgaz ilçesinde ikamet eden Kibris gazisi Hikmet Battal, 41 gün önce pihti atmasi sonucu geçirdigi beyin kanamasinin ardindan Kirklareli Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde yogun bakim ünitesinde tedavi altina alindi. Gazi Hikmet Battal, burada yapilan tedavilere ragmen dün 70 yasinda hayatini kaybetti. Merhum Kibris gazisi için memleketi Kirklareli merkez ilçeye bagli Kavakli beldesinde askeri tören düzenlendi.

Cenaze töreni ve namazina Kirklareli Vali Vekili Elif Canan Tuncer, Lüleburgaz Kaymakam Vekili ve Babaeski Kaymakami Senol Levent Elmacioglu, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Faruk Uysal, Kavakli Belediye Baskani Gürel Kosdemir, askeri ve mülki erkan, ailesi, yakinlari ve sevenleri katildi.

Kibris gazisi Hikmet Battal, Kavakli Camii’nde ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan dualarla topraga verildi.

Kaynak: İHA