Bayrakli Sahilindeki Havuz, Çocuklari Bekliyor

Bayrakli sahilinde bulunan havuzda her yil onlarca çocuga yüzme kursu veren Bayrakli Belediyesi, bu yil da 18 Temmuz’da egitimlere basliyor. Baskan Sandal “Çocuklarimizin yaz tatillerini keyifli ve kaliteli geçirmelerini, havuzdaki yüzme egitimlerimizle hem eglenip hem ögrenmelerini amaçliyoruz” dedi.

Bayrakli Sahilindeki Havuz, Çocuklari Bekliyor
Yaz Spor Okullari ile her yil yüzlerce çocuga farkli branslarda egitimler veren Bayrakli Belediyesi, yüzme kurslarini da baslatiyor. Bayrakli sahildeki havuzda 18 Temmuz’da start verecek egitimler bu yil da çocuklarin hem eglenmesine hem de ögrenmesine olanak taniyacak. 8 Temmuz’da baslayacak kayitlar, 17 Temmuz’da son bulacak. Çocuklarinin yüzme ögrenmesini isteyen aileler Mustafa Kemal Spor Salonu’ndan veya 371 23 00 numarali telefondan kayit yaptirabilecek. Kurs boyunca uzman egitmenler ve cankurtaranlarin eslik edecegi havuzdan cumartesi ve pazar günleri kadinlar da faydalanabilecek. Yaz boyu devam edecek kurslar 18 Eylül’de son bulacak.

Serdar Sandal: “Herkesi bekliyoruz”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Yaz sicaklarinin en keyifli aktivitelerinden biri hiç süphesiz yüzme kurslari! Bu yil da onlarca çocugumuzu havuzda agirlamak, hem eglenmelerini hem de ögrenmelerini saglamak istiyoruz. Ilgi duyan herkesi bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladi.
Kaynak: İHA