Sokakta Terör Estirdiler Açiklamasi Otomobilin Camlarini Kirdilar, 2 Kisiyi Biçakla Yaraladilar

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde 2 alkollü sahis sokakta adeta terör estirdi. Önce araba yikayan bir vatandasin arabasina zarar veren sahislar 2 kisiyi biçakla, 1 kisiyi de darpla yaraladi. Polis ekipleri, sahislari gözaltina aldi.

Sokakta Terör Estirdiler Açiklamasi Otomobilin Camlarini Kirdilar, 2 Kisiyi Biçakla Yaraladilar
Olay, Izmit ilçesi Tepeköy Mahallesi Baha Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki parkin altinda bulunan açik alanda 2 sahis alkol aldi. Alkol aldiktan sonra sokaga dogru inen 2 sahis, otomobilini yikamakta olan bir vatandasin aracina tekme atip camlarini paramparça etti. Yasanan arbedenin ardindan evine kaçan vatandasin kapisina dayanan sahislar, sokagin daha da asagisina inmeye devam etti. Bir kadini saçindan tutup yere yatirdiklari iddia edilen sahislar 2 kisiyi de biçakla yaraladi. Biri darp, 2’si biçakli yaralamadan kaynaklanan 3 kisi hastanelere kaldirildi. Yaralilarin durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Terör estiren 2 alkollü sahis ise sonra polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

“Asagi inerken önlerine kim gelirse racon kesmisler”

Olaylari anlatan mahalle sakini Ahmet Çoban, “Bir vatandasimiz arabayi yikarken küfür ede ede asagiya dogru gelmisler. Çocuk sesini çikarmamis. Sonra arabaya tekme vurmuslar. ‘Ne oluyor?’ falan derken çocugu burada sikistirip kafasina biçak dayiyorlar. Sonra çocuk eve kaçiyor. Kapilari kilitlemese eve de girecekler, evin kapisina dayaniyorlar. Ondan sonra iniyorlar mahalleye, 2 kisiyi biçakliyorlar. Bir ablayi yere yatiriyorlar. Oradan ana caddeye inip orada da olay çikariyorlar. Yani bu sahislar yukaridan asagi inerken önlerine kim gelirse racon kesmisler. Park var yukarida, asil sorun o park yerinde. Orasi kapatilsin ya da devamli takip edilsin. Oralara yuva yapmislar resmen. Orasi çok tehlikeli” dedi.

Polis, olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA